Novadan | Kvalitet miljø og registrering

kvalitet, miljø og registrering

Som international leverandør af rengørings- og hygiejneløsninger lægger vi stor vægt på at levere en høj produktkvalitet til vores kunder samtidig med, at vi tager ansvar for at mindske miljøbelastningen.

Vi er i dag certificeret efter standarderne DS/ISO 9001 på kvalitetsområdet, DS/ISO 14001 på miljøområdet og ISO/IEC 27001 på området for informationssikkerhed. 

Derudover er Novadan tildelt Halal godkendelse vedr. rengøringsmidler til fødevareindustrien. Kontakt venligst Novadan for yderligere information. Klik for at se certifikatet.

Kvalitet

Med henblik på at sikre en høj produktkvalitet, udvikler og forbedrer vi konstant vores produkter, samt gennemfører test af disse. Vores høje kvalitetsstandarder sikrer, at vores produkter lever op til kundernes forventninger. Vi har formuleret en politik, som modsvarer kravene for certificering, og som konstant efterleves af virksomheden. 

Miljø

Miljømæssig ansvarlighed ligger os meget på sinde, hvilket bl.a. bekræftes i, at vi var de første i Danmark med Svanemærkning. I dag har vi ikke færre end 50 produkter på markedet.

Novadan er partner i Green Netværk - se diplom (pdf)

 

Læs vores ledelsespolitik