Novadan | Case story Numafa

Download pdf

 

NUMAFA: 

”Nu giver vi vaskegaranti”

 
Tidligere var vaskegaranti ikke et begreb, Numafa opererede med. Men det tør virksomheden nu – efter de har oplevet Novadans kemi på deres maskiner.
 
NUMAFA
Numafa er en hollandsk virksomhed med agenter i mange lande. Virksomheden udvikler, producerer og sælger kasse-, container- og pallevaskere til både food og non-food industrier og har mange års erfaring dermed.
 
Fælles for maskinerne er, at de er udviklet og målrettet detail-industrien og udviklet med udgangspunkt i en række vigtige parametre: Perfekt rengøring, brugervenlighed, let vedligeholdelse, lavt energiforbrug og lavt støjniveau. 
 
NOVADANS KEMI = BEDRE RESULTAT
Numafa har gennem tiden solgt maskiner og dertil hørende serviceaftaler på traditionel vis, men efter de på et tidspunkt stødte på Novadan både i Sverige og i Irland, hvor deres maskiner kørte med Novadans kemi, satte det gang i ideer og tanker hos Numafa. Det viste sig, at med Novadans kemi og ekspertise kørte maskinerne med et endnu bedre vaskeresultat end hidtil set.
 
NOVADAN GIVER NYE MULIGHEDER
Det fik Numafa til at se muligheder. De udarbejdede et helt nyt koncept til deres kunder, hvor de foruden de traditionelle ydelser også tilbød en vaskegaranti ved salg af en ny maskine. Garantien er baseret på, at der udelukkende anvendes kemi fra Novadan! Benytter kunderne anden kemi, og vaskekvaliteten falder, bortfalder garantien. 
 
Direktør og ejer Hans Andeweg udtaler: ”Vi er glade for i dag at kunne tilbyde vores kunder af nye maskiner dette nye koncept, og kunderne har taget godt imod muligheden for vaskegaranti. Kun med Novadans kemi tør vi tilbyde kunderne vaskegaranti, da vi kan se et væsentligt bedre vaskeresultat med denne kemi i forhold til andre kemi-leverandører, som vi har erfaring med.” 
 
SINNER'S CIRCLE 
Både Numafa og Novadan arbejder med løsninger til forhøjet vaskeresultat, der tager udgangspunkt i Sinner’s circle. Det går ud på, at der er fire parametre, som spiller ind på effekten af en vask. De fire parametre er: tid, temperatur, kemi og mekanisk påvirkning, og de kan og skal alle justeres op og ned i forhold til hinanden.
 
Med kvalitets produkter (vaskemaskiner og kemi) og Sinner’s circle i baghovedet opnår teknikerne fra henh. Numafa og Novadan de bedste vaskeresultater. Derved kan kunderne trygt leve op til bl.a. HACCP lovgivning.

 

Skriv en email til Market Manager Jens Ole Jensen for mere information