Novadan | Containervask

Download pdf


Stor international kunde:

”Vores containervasker er så god som ny!”

 
Kort om kunden
Novadans kunde er en stor international spiller inden for fødevareindustrien. 

Vask af containere/spande
Containere bliver kontinuerligt vasket i kundens containervasker, men efterhånden som tiden er gået, var der kommet en del belægninger på overfladerne i containervaskeren. Naturligvis til stor ærgrelse for kundens operatører.

Rengøring af containervasker
Efter en dialog med Novadans konsulent, besluttede kunden sig for at lade Novadan gennemgøre en rengøring til fjernelse at belægningerne. 
Et Novadan team, som er specialister i rengøring af containervaskere, kiggede på opgaven. Der blev igangsat en proces med flere af Novadans højeffektive produkter, bla. Novadans VIP1 og Cip Acid KA. 
Allerede efter første rengøringsstep kunne det tydeligt ses, at vandet blev rødt, og at man var på vej i den rigtige retning. Efter hele processen, som varede ca. 2½ time,  blev slutresultatet evalueret, og der var stor enighed om, at resultatet var meget tilfredsstillende. 
Kunden udtaler: ”Vi turde ikke rigtig tro på, at det kunne lade sig gøre at vaske containervaskeren så ren, men vi valgte at gøre forsøget. Al vores tvivl blev gjort til skamme, og nu føler vi, at containervaskeren er så god som ny”. 

Daglig vask af containere
Også i den daglige vask af containere har kunden valgt at benytte sig af Novadans løsninger, og kunden er tryg ved både rådgivning og produkter. Kunden forklarer: ”Vi føler os overbevidste om, at vi har truffet det rigtige valg, da vi valgte Novadan som leverandør. Alt kører på skinner nu!”.
For kunden betød leverandør-skiftet til Novadan tillige, at doseringen kunne nedsættes fra 1,8% til 0,7% med 
Novadans Cip Alka 60, hvilket er en stor optimering. I den forbindelse opsatte Novadans tekniker nyt doseringsanlæg, som fungerer upåklageligt.
Kunden har ønsket anonymitet på grund af firmaets retningslinjer for kommunikation.