Novadan | Varðin Pelagic

Varðin Pelagic - Færøerne

Download pdf

 

Succesfuld rengøringskursus

Ansatte hos Varðin Pelagic på Færøerne modtager træning i optimerede rengøringsprocesser. 

 
Få mere viden om rengøring
Med henblik på at sikre de højeste rengøringstandarder af kundernes produktionsfaciliteter, giver Novadan ofte træning til kundernes medarbejdere inden for forskellige rengøringsområder. 

Dette var også tilfældet denne gang. Sammen med vores lokale distributør Blika på Færøerne, holdt vi kursus inden for optimerede rengøringsprocesser, sikkerhed, bakteriologi og kemi. 

65 ansatte hos Varðin Pelagic deltog med stor interesse i kurset. De var ivrige efter at lære og stillede mange relevante spørgsmål. Blandt andre træningsmaterialer, blev træningshæftet: "Basics of Cleaning" anvendt - her er der fokus på basal rengøringsviden.

Viden er afgørende
For at kunne rengøre effektivt i fødevareproducerende virksomheder og sikre høje rengøringsstandarder og samtidig håndtere stærk kemi korrekt, er det vigtigt, at alle medarbejdere inden for dette er godt uddannede. Eyð Eidesgaard fra Varðin Pelagic udtaler: ”Træningen, som blev afholdt af Novadan og Blika, var præcist, hvad vi havde håbet på, og det giver vores medarbejdere en fuld og god forståelse for at håndtere kemi og optimere vores rengøringsprocesser.” 

Kunden
Varðin Pelagic er en virksomhed, som arbejder med pelagisk fiskeproduktion. Der er 16 produktionslinjer, 9 pakkelinjer og frysekapaciteten er 1.200 ton per dag. Andre facts: Procesanlæg: 6.200 m2 og lagerkapacitet frost: 14.000 ton

Fisken fryses til -20°C på under 4 timer. 

I Varðin Pelagics nye fabrik er der plads til 18 automatiske filletteringsmaskiner. De har lager i strategiske europæiske lande, såsom Holland, Polen og Litauen.